GSM reparatie

Voor een betrouwbare, deskundige GSM reparatie hoeft u niet langer meer te zoeken naar een gecertificeerd bedrijf, bij ons bent u aan het juiste adres. Doet de wifi het niet meer, is de homeknop defect, reageert het scherm niet meer? Voor al dit soort GSM reparaties heeft u een gecertificeerd telefoonreparatie-bedrijf nodig, een repairshop met jarenlange ervaring in GSM reparaties.

Een repairshop waar uw GSM reparatie voor 100% afgeleverd wordt, een repairbedrijf waar men op iedere GSM reparatie garantie geeft, zowel op onderdelen als op GSM reparatie zelf.

Want dat is toch een eerste vereiste bij een gecertificeerd bedrijf, stel dat uw GSM weer dezelfde problemen krijgt binnen een paar weken.

Dan moet u gewoon terug kunnen gaan naar die zaak waar men de GSM reparatie heeft uitgevoerd. Zo werken wij bij New Phone Repair

Voor een spoed GSM reparatie

Een GSM reparatie mag niet te lang duren, iedereen wil graag zijn GSM bij de hand hebben. Want u bent immers 24/24 bezig met uw GSM, altijd voor iedereen bereikbaar en altijd digitaal aanwezig! En dat is dus ook niet nodig bij New Phone Repair.

De New Phone Repair monteurs voeren in volle snelheid GSM reparaties uit, d.w.z. u komt naar de zaak, een van de technici toetst uw GSM en vertelt u hoe hij de GSM reparatie gaat uitvoeren.

Uw GSM schermreparatie: ook daar kunt u op wachten!

Een schermreparatie is bij New Phone Repair altijd een spoed GSM reparatie. Want bij New Phone Repair liggen de nieuwe merkschermen van allerlei soorten en modellen GSM’s op voorraad. Onze monteurs kunnen meteen aan de slag. Maar ook voor een nieuwe behuizing, een nieuwe uit/aan-knop of andere problemen, zoals een krakende speaker, een defecte luidspreker of een te wijde connector bent u bij New Phone Repair aan het juiste adres.

Alleen een waterbehandeling kost meer tijd. Waterschade aan uw GSM is bijna altijd het gevolg van het te lang door blijven lopen met een gescheurd scherm. Dan loopt u echt risico op vochtschade. Blijf dus deze dure GSM reparatie voor, door binnen korte tijd uw gescheurde GSM scherm te laten vervangen!