GSM herstellen: het juiste adres is New Phone Repair.

New Phone Repair is een bekend bedrijf in de branche van GSM herstellen. Wij hebben al een jarenlange ervaring opgebouwd en wij hebben een goede naam in het GSM herstellen. Onze monteurs zijn allen gediplomeerd en gecertificeerd in het herstellen van allerlei modellen en merken GSM’s.

Onze monteurs volgen geregeld nieuwe cursussen op het gebied van GSM herstellen, dus wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, waardoor er geen persoonlijke gegevens kwijtraken tijdens het herstellen van de GSM. Ook het gereedschap waarmee wij werken tijdens de GSM herstelling is modern en geavanceerd.

Met spoed uw GSM herstellen, dat kan bij New Phone Repair.

U wilt uw GSM liever niet lang misse, tijdens het herstellen. Daarom werken wij bij new Phone Repair met spoed GSM reparaties, deze reparaties nemen niet langer dan een klein half uur in beslag.

U brengt dan uw defecte GSM naar een van de zaken van new Phone Repair. Wij hebben vestigingen in Antwerpen, Gent en Schoten

Deze diagnose wordt besproken, evenals de tijdsduur van de GSM herstelling en de prijs ervan. Gaat u hiermee akkoord, dan kunt u wachten in een van onze vestingen terwijl onze monteurs uw toestel repareren.